Als je wimpers maar goed zitten!

Na een pittige werkdag stapte ik op mijn fiets, om van de ene kant van Groningen naar de andere kant te rijden. Ondanks dat Groningen niet eens zo groot is, was ik toch goed een half uur onderweg. En waarvoor? Het werd tijd dat ik er ook aan ging beginnen: lange wimpers, niet meer prutsen met mascara en daardoor een wekker die ’s ochtends iets later kan afgaan. Hoe? Wimper extensions! Klinkt dat niet als muziek in je oren? Mij in ieder geval wel. Via Beauty Booking maakte ik heel snel een afspraak en kon ik ook snel terecht bij de salon. Beauty Booking is een online platform waar je makkelijk en snel een beauty of wellness behandeling kunt boeken bij één van de aangesloten salons.

BLOOM beauty studio

Op aanraden van een vriendin ging ik naar BLOOM beauty studio: een gezellige, kleine salon, gelegen in een woonwijk aan de rand van de stad. Geen kil, strak interieur, maar gewoon een gezellige plek waar iedereen al druk aan het kletsen was toen ik binnenkwam.

Ik praatte met Dani, de eigenaresse, over mijn wensen. Wat ik wilde? Geen idee! Het enige wat ik wist was dat ik mooie, lange wimpers wilde. Ze vertelde me dat de keuze enorm was, waarop ik zei dat zij hoogstwaarschijnlijk het beste wist wat het beste bij mij zou passen. En dat wist ze.

Een wimperbehandeling duurt over het algemeen zo’n 1/1,5 uur, waardoor Dani het mij zo prettig mogelijk wilde maken: liggen in een ontspannen ligstoel, dekentje over en lekker kletsen. Het voelde alsof ik met een groep vriendinnen zat, in plaats van met iemand die ik nog maar net kende. Heerlijk!

Gezelligheid en volle wimpers

We praatten over ons werk, mannen, beauty en de salon. Ze vertelde dat dit werk haar met de paplepel was ingegoten: haar moeder had vroeger al een eigen salon, waardoor ze de kneepjes van het vak al snel meekreeg. Inmiddels staat ze elke dag met enorm veel plezier in haar eigen salon en stromen de nieuwe (of vaste) klanten binnen. Beter kan niet, toch? Ondertussen toverde Dani haartje voor haartje mijn subtiele wimpers om in prachtige volle wimpers. Een beetje een gek gevoel, maar ik had er zeker het volste vertrouwen in dat het mooi zou worden.

Als je wimpers maar goed zitten!

Na ruim een uur kreeg ik een spiegel in mijn handen en kon ik het eindresultaat bekijken. Wat een verschil! Ik gaf van tevoren al aan dat ik geen hele subtiele look wilde, maar dat het echt wel redelijk opvallend mocht zijn. En dat heeft goed uitgepakt! Ik ging naar huis met een speciaal borsteltje om de wimpers te kammen en een hoop advies. Geen olieproducten om mijn make-up eraf te halen en er vooral niet teveel aan zitten.

Een aantal dagen later is het nog steeds even wennen, maar elke ochtend wanneer ik in de spiegel kijk ben ik nog steeds enorm blij. In principe kan ik zo de stad in, op de fiets naar mijn werk of naar een vriendin: als je wimpers maar goed zitten!

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.