Beautytrends najaar 2018

De beautytrends voor make-up voor dit jaar lopen lekker uiteen en er is voor ieder wat wils bij. Gelukkig maar, want zo lopen we er allemaal lekker trendy bij. Denk aan geel, metallic, glow en glans, maar ook de aardetinten blijven hot.

Wenkbrauwen
Al jaren zijn wenkbrauwen helemaal hip en erg belangrijk in een make-uplook. Ook ik doe elke dag mijn wenkbrauwen en gebruik daarvoor een pomade. Dat vind ik het prettigste werken. Uiteraard is er nog meer keuze in wenkbrauwproducten, zoals poeders en gels.

Metallic
Ook de metallic trend blijft zich voortzetten. Je ziet dit met name op de ogen en lippen. Ontzettend veel make-upmerken komen dit seizoen met metallic lipsticks en oogschaduws. Ik houd hier wel van, het is wat meer uitgesproken en ziet er flitsend uit.

No make-upmake-up
Een natuurlijke make-up is ook helemaal hot. Bij deze trend is het de bedoeling dat het lijkt alsof je geen make-up draagt. Wel is de huid mooi egaal, dus een goede concealer en foundation is hierbij heel belangrijk. Een mooie en egale huid overigens ook. Hoe je die krijgt lees je zometeen. Breng natuurlijke vormen aan met een bronzer of shaping powder, een subtiel wenkbrauwproduct zoals een gel en een dun laagje mascara en klaar ben je.

Glow en glans (highlighter en make-up)
Persoonlijk houd ik heel erg van een mooie glow. Ik poeder mijn foundation dan ook nooit af, want dan is die glow weg. Een glow kun je zelf creëren door het gebruik van een highlighter. Breng deze net iets boven de jukbeenderen aan, op het puntje van je bovenlip en net onder of boven je wenkbrauwen. De intensiteit bepaal je natuurlijk zelf.

Aardetinten
Zoals elk najaar doen ook nu aardetinten het goed. Ik houd hier heel erg van, met name in oogmake-up. Oogschaduws in diverse aardetinten vind ik prachtig en het staat ook nog eens goed bij blauwe ogen.

Beken kleur
Ga je liever voor kleur? Dan moet je dit najaar voor geel, paars of rood gaan. Een rode lipstick is natuurlijk niet zo heel bijzonder, maar een wat fellere paarse wel. Deze kleuren doen het met name op de ogen heel goed. Gebruik meerdere tinten van één kleur om zo wat eenheid te houden in je ooglook.

Ik ben erg blij met deze beautytrends, vooral de wenkbrauwen en glow trend vind ik top! Uiteraard is er binnen elke trend ontzettend veel mogelijk, maar het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt.

Derma Huidkliniek
Voor elke make-up geldt; een goede basis is het halve werk. Zorg ervoor dat je huid mooi en egaal is. Onlangs mocht ik een beautybehandeling bij Derma Huidkliniek in Roermond ondergaan en werd daar behandeld met een laser voor onzuiverheden, een bindweefselmassage en een rode led lamp. Voor mij was dit een geheel nieuwe behandeling, want ik had echt nog nooit van een laser voor een onzuivere huid gehoord. Deze behandeling is ook nog vrij nieuw. Het resultaat is echt verbluffend. Ik verbaasde me er echt over hoe één behandeling al zoveel verschil kan maken. Mijn huid is egaler, heeft minder vlekjes en heeft haar natuurlijke glow en kleur terug. Het vormt nu al een perfecte ondergrond voor een mooie make-up en het mooie is, er is nog veel meer mogelijk met mijn huid bij Derma Huidkliniek.(Derma Huidkliniek)

Derma Huidkliniek is niet zomaar een schoonheidssalon, maar een echte huidkliniek die zich richt op huidverbetering. Je kunt er voor allerlei huidproblemen terecht en de behandelingen zijn zo divers en vernieuwend dat ervoor bijna elk huidprobleem een goede en effectieve oplossing is. Ik ben er ontzettend tevreden over en kan deze huidkliniek zeker aanraden. Dus ben je in de buurt van Roermond en heb je problemen met je huid? Maak dan zeker eens een afspraak en laat je versteld staan van wat ze voor je kunnen doen.
Deze behandeling was mij aangeboden via Beauty Booking (www.beautybooking.nl). Via het platform van Beauty Booking kon ik makkelijk en snel een beauty en/of wellness behandeling zoeken en boeken in mijn omgeving.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.