Geef je handen een oppepper met een manicure bij Schoonheidssalon Sunflower Beauty

In samenwerking met Beauty Booking mocht ik weer een bezoek brengen aan een aangesloten salon! Nu het buiten weer kouder wordt zal je merken dat je huid droger wordt. Armen, benen en gezicht kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Maar vooral je handen hebben het in het najaar vaak te verduren. En toch vergeten we onze handen, die we de hele dag gebruiken, goed te verzorgen. Ja, als ze wat droog aanvoelen dan smeren we een handcrème. Maar verder gebeurt er weinig wat betreft verzorging. Vooral in de winter is een manicure geen overbodige luxe. Je handen kunnen die oppepper echt gebruiken!

Schoonheidssalon Sunflower Beauty

Ik mocht deze keer genieten van een manicure bij Schoonheidssalon Sunflower Beauty. Een knusse en gezellige salon aan huis die gerund wordt door Karin. Karin neemt de tijd voor je en na een behandeling bij haar ben je helemaal ontspannen. Natuurlijk biedt Karin nog veel meer fijne behandelingen aan zoals gezichtsbehandelingen, wimperextensions, pedicure en nog veel meer. Ze gebruikt fijne producten die zacht voor je huid zijn, maar wel de verzorging bieden die je huid nodig heeft.

De manicure

De manicure begint met het reinigen van de handen. Alle producten die Karin voor de manicure gebruikt hebben een heerlijk geur van bessen. Lekker fruitig en niet te zoet. Na het reinigen worden de nagels gevijld. Vervolgens mogen de handen even rusten in een badje met verzorgende producten en worden de nagelriemen verzorgd. Dan worden de handen gescrubd om alle oude huidcellen te verwijderen. Na de scrub wordt er een dikke voedende crème op de handen gesmeerd en gaan de handen in plastic zakjes om vervolgens in een warme handslof te mogen rusten. De manicure eindigt met een voedende handcrème zodat je handen nog een hele dag zacht aanvoelen. Ik kan je zeggen dat het lang geleden is dat mijn handen zo zacht en verzorgd voelden. Ze voelen als de zachte handjes van mijn kinderen.

Mijn handen kunnen er weer even tegenaan

Na de manicure heb ik nog een lange tijd zachte handen. Natuurlijk moet ik ervoor zorgen dat ik handschoenen draag als ik mijn huis ga schoonmaken en dat ik mijn handen insmeer met handcrème nadat ik mijn handen heb gewassen. En als ik dit doe zal ik voorlopig geen droge en ruwe handen meer hebben. En als ik merk dat ze toch weer droger worden of als ik weer wondjes krijg omdat mijn handen te ruw zijn wordt het tijd dat ik weer een bezoekje breng aan Schoonheidssalon Sunflower Beauty!

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.