It’s the most wonderfull time of the year?

De winter komt er weer aan! Ik houd van deze tijd van het jaar. Heerlijk genieten samen met familie en vrienden tijdens deze koude maar knusse dagen.
Ik houd er vooral van om me helemaal op te doffen voor kerst. En niks is mooier dan een prachtige outfit met een nieuwe set nagels. Dus als een vervroegd kerstcadeautje voor mezelf heb ik mijn nagels laten doen bij Thenailspa in een elegante rode kerstkleur. Voor iedereen die benieuwd is naar mijn manicure, beautybooking post zondag een video over mijn bezoek aan thenailspa. En voor alle mannen die zich afvragen wat ze voor hun vrouw moeten kopen, check www.beautybooking.nl voor allerlei heerlijke beauty behandelingen.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.