Mijn ervaring bij beautysalon PerCuraA (Cura de Luxe behandeling)

Ik was 37 weken zwanger toen ik mocht gaan genieten van een beauty behandeling bij PerCuraA en wat keek ik daarnaar uit want met de heftige zwangerschapsischias kon ik wel wat ontspanning gebruiken. Via Beauty Booking maakte ik een afspraak en ik kon gelukkig nog ver voor mijn uitgerekende datum terecht. Ik werd welkom geheten door Astrid, de eigenaresse van de salon. Wat ik altijd heerlijk vind is de sfeer die er hangt, ik ben heel gevoelig voor geuren, daar begint de ontspanning al, top!

Ik kreeg een Curaa de Luxe behandeling, deze duurt anderhalf uur en het is een uitgebreide ontspannende behandeling die werd aangepast aan mijn huidtype.
Er zat ook een welkom-, en gezichtsmassage bij, die waren heerlijk en hadden voor mij persoonlijk het meeste effect omdat mijn fysieke gesteldheid op dat moment tot onder het nulpunt was gedaald door de pittige zwangerschap.
Astrid legde alles wat ze deed heel fijn uit waardoor ik continu wist wat er ging gebeuren. Er waren ook een aantal momenten dat de producten moesten inwerken en ik met een rustgevend muziekje alleen werd gelaten, heerlijk! Op die momenten schopte de baby er flink op los dus volgens mij kon hij de metime ook wel waarderen.

In de salon wordt gewerkt met producten van het Italiaanse merk Diego Dalla Palma, een hoogwaardige dermacosmeticalijn die streeft naar optimale huidverbetering. Alles wat overbodig is in een product wordt achterwege gelaten.

De gezichtsbehandeling was ook een luxe! Ik heb mijn wenkbrauwen nog nooit ‘laten doen’, dit was de eerste keer. Er zit nu veel meer boog en vorm in.
Ik moest er even aan wennen want je wenkbrauwen bepalen natuurlijk je blik en doen heel veel voor je gezicht.
Inmiddels vind ik het top en als ik foto’s zie van nu dan vraag ik me af waarom ik dat niet eerder heb laten doen. Na afloop ontving ik een leuke goodiebag met wat samples van de producten. Zo kon ik thuis nog even verder genieten.

Na de behandeling had ik een hele zachte, verzorgde huid. Niks geen irritatie of rode vlekken. Ik heb echt nog even een opkikker gehad want door de zwangerschapsischias zat de vermoeidheid er goed in. Ik had een veel frissere blik en voelde me ook fitter.
Nu konden de laatste loodjes echt beginnen!

Astrid werkt het liefst zo basic mogelijk en staat voor rust en ontspanning. Een moment voor jezelf. Bedankt Astrid voor de goede zorgen, ik heb echt genoten!

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.