Mijn ervaring bij salon Kaleido skin (Essential behandeling)

Vrijdag 28 september was het zover: ik mocht plaatsnemen op de stoel bij Iris, van Kaleido Skin in Doorweerth. Via Beauty Booking (www.beautybooking.nl) ben ik bij haar terecht gekomen en wij bleken een goede match! Via Beauty Booking kan je makkelijk en snel een beauty of wellness behandeling maken bij één van de aangesloten salons.
Nooit eerder onderging ik een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Ik gunde mijzelf de tijd gewoon niet, ondanks dat ik er altijd lovende verhalen over hoorde. En die lovende verhalen? Ze kloppen!
De deur ging open en er volgde een warm welkom. Na een kopje koffie en wat uitleg over de salon mocht ik plaatsnemen in de stoel bij Iris.
Ik werd heerlijk warm ingepakt en we bespraken de aandachtspunten voor wat betreft mijn huid. Mijn huid is namelijk niet de makkelijkste en is erg gevoelig en vochtarm.
Gelukkig heeft Iris veel verstand van verschillende huidtypes en wist ze goed welke producten geschikt zouden zijn voor mijn gezichtshuid. Het genieten kon beginnen!

Iris gebruikte tijdens de behandeling speciale producten voor mijn gevoelige en vochtarme huid. Als eerste werden mijn gezicht en hals gereinigd met een heerlijke reinigende olie en Iris bracht daarna een fijn serum aan.


Er volgde een fijne, zachte massage waardoor ik totaal ontspannen kon genieten van de behandeling. Ook de geuren en de muziek hielpen mij goed te ontspannen.
Mijn huid bevat weinig onzuiverheden. Toch werden er een paar gerstekorreltjes verwijderd. Ze waren niet allemaal goed te verwijderen en Iris gaf ook aan dat ze het dan niet verder probeert, aangezien je de huid kunt beschadigen.


Na het verwijderen van de gerstekorrels mocht ik genieten van een peeling en een heerlijk masker inclusief een massage van handen, armen en nek. Wat een verwennerij! Voor alles werd goed de tijd genomen waardoor ik niet meer uit mijn ontspannende bubbel kwam.


Wat mij opviel is dat Iris van Kaleido Skin heel veel verstand heeft van verschillende huidtypes en de producten die ze gebruikt. Ze legt tevens de handelingen die ze doet heel goed uit, waardoor je weet wat je kunt verwachten.
De producten die ze gebruikt zijn op natuurlijke basis en bevatten geen onnodige stoffen die je huid kunnen irriteren.


Eenmaal thuis zag mijn huid er heerlijk verzorgd uit. Geen uitslag, geen vervelend gevoel maar een rustige en gekalmeerde huid met een gezonde gloed.
Kortom: dit is een ervaring geweest die ik vaker wil ervaren! Het kost je een uurtje, maar het geeft je enorm veel ontspanning en dat voelt heel goed. Met een lekker fris en glad gezicht liep ik de salon weer uit en de rest van de dag heb ik nog heerlijk nagenoten van de behandeling.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.