Maak jouw salon

tot een succes met

Beautybooking

Promoot jouw salon met onze website

BeautyBooking.nl is het allernieuwste online boekingsplatform voor de beautybranche. Het helpt de consument bij het zoeken en boeken van een afspraak bij een kapsalon, schoonheids- of massagesalon of het kopen van een beautyproduct. Het platform is ook bestemd voor andere ondernemingen in de beauty- en wellness branche.

Het boekingsplatform brengt klant en salon op een laagdrempelige manier bij elkaar. De consument kan op BeautyBooking.nl eenvoudig zijn of haar wensen invoeren door trefwoorden in te toetsen. Op basis van deze input brengt BeautyBooking.nl vraag en aanbod samen. De website toont de salons die het beste aansluiten op de klantwensen. Salons doen er dus verstandig aan om zoveel mogelijk informatie in te vullen, zodat de consument eerder bij hen uitkomt. Door bijvoorbeeld specialisaties en behandelmethodes in te voeren en te vermelden welke merken er in de salon gebruikt worden, vergroten ondernemingen hun bereik.

Ook het gebruik van tekst en beeldmateriaal vergroot het online succes. Prikkelende teksten en fraaie foto’s trekken de aandacht van de consument en kunnen doorslaggevend zijn bij de keuze voor de salon.

BeautyBooking.nl helpt de salon aan nieuwe klanten door het vergroten van de online vindbaarheid. Dit doet het platform onder andere door campagnes te voeren op social mediakanalen zoals Instagram en Facebook. Ook wordt Google Adwords gebruikt om de online vindbaarheid te vergroten.

Reviews van klanten kunnen nieuwe mensen over de streep trekken om uw salon te bezoeken. Het plaatsen – en schrijven – van een review op BeautyBooking.nl is heel eenvoudig. Salons profiteren dus duidelijk van een aantal voordelen als ze besluiten met BeautyBooking.nl in zee te gaan. Het platform hanteert een vast bedrag per maand (of jaarlijks met korting) voor plaatsing bedrijfsprofiel op Beautybooking.nl. Daarnaast heeft dit boekingsplatform een landelijke dekking.

Schrijf je nu in en vergroot je online zichtbaarheid.

Promoot uw salon

Voeg teksten en afbeeldingen toe om uw profiel te versterken.

Directe link naar boekingspagina

Laat bezoekers direct boeken in jouw eigen reserveringssysteem.

Rapportage en analyse

Diverse statistieken direct zichtbaar in uw account

Scoor positieve reviews

Klanten kunnen een review achter laten op dit platform.

Jouw salon verder uitgroeien op een efficiënte manier? Vraag een gratis demo aan.

Graag wil ik meer informatie
ontvangen over BeautyBooking.nl