Ik ontving van Beauty Booking haarproducten van Schwarzkopf: de Bonacure Q10+ time restore lijn. Ik testte de shampoo, het masker en de rejuvenating spray voor jullie uit.
Het is een haarverzorgingslijn voor ruw en breekbaar haar. Collageen stimuleert de opvulling van beschadigde delen in de haarstructuur waardoor het er weer gezond uit ziet. Het geeft het haar een verjongde uitstraling en een natuurlijke glans.

Ik vind het heerlijk om de tijd te nemen voor het verzorgen van mijn huid en haar. Even een momentje voor mezelf. Ik kies dan het bad voor de douche maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik maak er vaak een echt ontspanningsmomentje van: rustgevend muziekje aan, kaarsjes aan, kop koffie of thee erbij en natuurlijke fijne verzorgingsproducten.

Micellar shampoo
Omdat ik een blonde balayage in mijn haar heb gebruik ik altijd zilvershampoo. Deze haalt de geeltinten eruit en zorgt dus weer voor een koele blonde teint. Dit heb ik gecombineerd met de micellar shampoo (dus gewoon tegelijkertijd). Ten eerste, de hele Schwarzkopf lijn ruikt hemels. Ik ben dus zo’n type wat van een douche- of badmoment een heel mindfull ritueel kan maken. Als drukke mama kun je dit net zo goed combineren toch? Twee vliegen in één klap. Dus dat was alvast een plus. De shampoo schuimt heel fijn en voelt heel romig aan. Even laten intrekken en dan uitspoelen. De laatste tijd gebruik ik geen conditioner meer omdat dit mijn haar vrij zacht maakt waardoor ik er moeilijker volume in krijg. Alleen een shampoo is voor mij dus voldoende.

Treatment masque
Één keer per week verzorg ik mijn haar altijd met een masker. Ik combineer dit vaak met ook even een gezichtsscrub en een gezichtsmasker. Een soort van grote beurt noem ik het altijd. Het Schwarzkopf masker heeft dezelfde heerlijke geur en voelt heel zacht aan. Ik heb er ook niet veel van nodig gehad dus zuinig in het gebruik. Ik heb het masker zo’n 5-10 minuten laten intrekken en toen uitgespoeld. Een heerlijk gevoel want dit voelt altijd heel erg zacht aan.

Rejuvenating spray
Deze spray kende ik nog niet dus hier was ik heel benieuwd naar. Het is een ontklitter en volumizer in één. Deze spray je op handdoek droog haar als een voorbehandeling voor bijvoorbeeld het föhnen. Je kunt je haren natuurlijk ook gewoon aan de lucht laten drogen. Het is een hele lichte spray dus het maakt je haren niet zwaar wat ik zelf heel fijn vind. De geur is hetzelfde als de andere producten uit de Q10+ time restore lijn.

Op deze foto heb ik de producten voor het eerst gebruikt. Ik heb qua routine verder niks anders gedaan dan ik normaal doe om echt te kunnen voelen wat deze lijn met mijn haar doet. Ik kreeg mijn haren makkelijk in model: luchtig met veel volume en het voelde op de één of andere manier zelfs wat dikker of steviger aan. De geur van de hele lijn is voor mij een extra cadeautje want die heb ik de hele dag door nog geroken.
Wat mij betreft dus zeker een aanrader, ik ben blij dat ik deze lijn heb leren kennen.
Via Beauty Booking (www.beautybooking.nl) zoek en boek je snel en easy jouw afspraak bij een schoonheids-, massage- of kapsalon en andere ondernemingen in de wellness branche.

Ken jij deze lijn al? Wat zijn jouw favoriete verzorgingsproducten? Ik ben heel benieuwd.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.