Huidverzorging

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.
 • 0.0 0 Reviews
  Bij Beauté de Vie in Houten kun je terecht voor een complete gezichtsverzorging. Tijdens de behandeling kom je heerlijk tot rust in een mooie monumentale omgeving met uitzicht op paarden. Alle behandelingen worden door eigenaresse Lisa zelf gegeven waardoor ze jouw huid goed kan leren kennen. Laat je optimaal verwennen terwijl je wegdroomt in een verwarmde stoel. Voordat je de salon verlaat, kun je nog even bijkomen onder het genot van een drankje. Wacht dus niet langer en boek nu een afspraak.
   
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Eszentials is dé schoonheidssalon waarbij ontspanning en huidverbetering samenkomen.
  U kunt bij Eszentials terecht voor professionele behandelingen gericht op huidverzorging, huidverbetering en wellness.
 • 0.0 0 Reviews
  Als je bij mij een behandeling wilt ondergaan is het natuurlijk belangrijk dat je een beetje weet wie je behandeld en wat je precies kunt verwachten.
  Ik ben Laura Joyce Hunt, geboren op 4 mei 1989 in Cork Ierland. Op jonge leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd en ben opgegroeid in Brabant, sinds een aantal jaren ben ik woonachtig in Enschede. Hier is ook mijn behandelruimte gevestigd, maar het is ook geen enkel probleem om behandelingen op locatie te doen.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Beautysalon Ren is een professionele salon waar je terecht kunt voor een groot aanbod aan beautybehandelingen.
  Verwen je gezicht met een heerlijke facial, ga voor een verzorgde look met mooie handen, voeten, wimpers en wenkbrauwen en laat ongewenste haartjes snel en makkelijk verwijderen door middel van diverse harsbehandelingen.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Onze parfumerie speciaalzaak is gevestigd sinds 1992 in hartje Spakenburg nabij de Oude Haven. Wij zijn gespecialiseerd in ‘nichemerken’ dit zijn bijzondere geuren, huidverzorging en make-up producten.
  Naast de winkel hebben wij ook een schoonheidsinstituut, waar u terecht kunt voor diverse huidverbeterings en /of ontspanningsbehandelingen.
 • 0.0 0 Reviews
  Er zijn kapsalons die weinig last hebben van teruglopend bezoek of concurrentie in de buurt. Wat is het geheim van hun succes?
  Uiteraard een goede knipkunst, maar daarnaast is een gezellige sfeer sterk bepalend. Er wordt niet alleen meer een praatje gemaakt over het weer of de vakantieplannen, maar er is oprecht aandacht
 • 0.0 0 Reviews
  Nekx hair & beauty is een franchiseorganisatie die zelfstandige ondernemers de kans geeft met elkaar onder één dak samen te werken. Wouter is van mening dat je de beste samenwerking kunt vinden door ondernemers en medewerkers te mixen in een bedrijf. Zo kunnen in de toekomst ook anderen hun kans pakken en de stap zetten naar eigen ondernemerschap.
  Nekx hair & beauty wordt door Wouter
 • 0.0 0 Reviews
  Al 25 jaar is de salon een gevestigde naam in deze omgeving.
  Dmv trainingen, cursussen en deelname aan wedstrijden blijven wij met ons team up-to-date en streven wij dagelijks weer naar perfectie.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Uw schoonheidssalon in de Vruchtenbuurt van Den Haag.
  U kunt bij ons terecht voor onder andere Facials, Manicure, Pedicure, Waxen, Wimperextensions, Massages en leuke arrangementen.