Huidverzorging

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Blitzz kapsalon en schoonheidssalon; een unieke combinatie.
  Eigenaresse Margret is in 1995 begonnen als onderneemster in het kappersvak.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Luxe klassieke schoonheidssalon in een rustige omgeving.
  Schoonheidsverzorging in combinatie met pediucurebehandeling is pure wellness.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Mijn naam is Norbert Bolluyt, van oorsprong ben ik kapper en momenteel al weer jaren werkzaam in mijn eigen beautysalon. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialist kwam ik er al snel achter dat de behandelingen die ik tijdens mijn opleiding geleerd had, niet veel meer bieden dan een fijn relaxed gevoel en een aantal dagen een zachte huid. Dit was voor mij onacceptabel. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar behandelingen en producten die meer te bieden hebben. Na lang zoeken ben ik uitgekomen bij hannah Skin Improvement te Voorthuizen. Nadat ik met hannah in contact ben gekomen ging er een wereld voor mij open. Wat blijkt? Er zijn wel degelijk behandelingen die meer bieden. Naast een relaxed gevoel en een zachte huid biedt een combinatie met hannah behandeling huidherstel en een blijvende verbetering.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wij bieden u een totaalpakket om uw welzijn te bevorderen.
  Onze wellness diensten en producten zijn niet alleen een luxe voor uw lichaam maar ook pure noodzaak om lichaam, geest en gezondheid in balans te houden
 • 0.0 0 Reviews
  Kapsalon ’t Knipboetje wordt gerund door Mascha Lugtig, een zeer ervaren all-round dames- en herenkapster. Regelmatig laat Mascha zich door het huismerk L’Oreal Professional bijscholen, zodat zij op de hoogte is van je laatste trends, zowel qua kleur als de nieuwste modellen en technieken.
  Bij uw eerste bezoek aan de kapsalon maakt Mascha een analyse van uw haar, waardoor uiteindelijk, met gebruikmaking van de juiste producten, een schitterend eindresultaat bereikt zal worden. Ook voor een vrijblijvend advies kunt u bij ’t Knipboetje terecht.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Marlissa is eigenaresse van Beauty Avenue.
  Sinds 2011 is zij een gediplomeerd Allround Kapster.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  EVEN ALLEEN AANDACHT VOOR UZELF!
  Wanneer je bij Happy Skin in Eindhoven binnenkomt ervaart u een bijzonder gevoel van rust en ruimte. Happy Skin staat voor persoonlijke aandacht, resultaatgerichte professionele behandelingen met een optimale ontspanning en een heerlijke beleving. Je wordt altijd verder geholpen door een deskundige specialist met veel ervaring. Er wordt echt geluisterd naar jouw wensen zodat je tevreden en ontspannen de salon weer verlaat. Ontdek het zelf, je bent van harte welkom bij Happy Skin!
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Zonnestudio
  Beauty by Sunfashion beschikt over 7 zonne cabines! Aan de hand van een huidanalyse kunnen wij u adviseren welke zonnebank voor u geschikt is. Zo is er voor elk huidtype een zonnebank beschikbaar. Natuurlijk zijn we de eerste keer extra voorzichtig met uw huid. Het zonadvies wordt aangepast naarmate u vaker komt.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Vip Hair & Beauty is opgericht in 2009 door Ania. VIP is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Beauty & Hair Salons van Leiden.