Huidverzorging

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.
 • 0.0 0 Reviews
  Zou je graag je huid weer willen laten stralen? Dan ben je bij Claude’s Beauty Salon in de Aalbersestraat aan het juiste adres. Eigenaresse Claude is gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Ze weet precies hoe ze jouw huid kan ontdoen van onzuiverheden. Claude werkt alleen met natuurlijke en biologische producten die goed zijn voor de huid. Het doel is om jou tevreden en met een glimlach naar huis te laten gaan. Naast gezichtsbehandelingen kun je hier ook terecht voor wimperextensions, ontharingsbehandelingen of een manicure en pedicure.
  Handig om te weten: Je kunt gratis parkeren voor de deur.
 • 0.0 0 Reviews
  Bij The Peeling Company aan de gezellige Van Baerlestraat in Amsterdam Oud-Zuid is het team van gediplomeerde huidtherapeuten gespecialiseerd in huidverbetering. Je kunt hier dan ook terecht voor diverse peelings en facials. Zo helpen zij jou graag af van ongewenste acne, donkere pigmentvlekken en gaan ze de strijd aan tegen huidveroudering. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met het merk Dermalogica. Aangezien alle behandelingen worden aangepast aan jouw wensen en behoeftes, zal er bij een eerste bezoek altijd gestart worden met een uitgebreide huidscan. Zo krijgt jouw huid precies wat deze nodig heeft.
 • 0.0 0 Reviews
  Karmelita is gediplomeerd Anbos-schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Elita Cosmetic Skincare in Diemen. Dankzij verschillende opleidingen en trainingen blijft ze zich voortdurend ontwikkelen. Ze is gespecialiseerd in de donkere huid, acne, bindweefselmassage, micromeso, het verwijderen van bloedvaatjes en steelwratjes en carboxytherapie. Ook is ze een gecertificeerd Noûs Natural Face Lifting Therapist. Bij deze techniek worden diverse weefsels gemasseerd om zo de huidleeftijd te veranderen. Naast diverse huidverbeterende en anti-agebehandelingen kun je er ook terecht voor pijnloze ontharing. De producten waarmee gewerkt wordt bevatten natuurlijke ingrediënten, geen kleur- en geurstoffen en zijn 100% dierproefvrij.
 • 0.0 0 Reviews
  Bij Cryo Beauty Hub Amsterdam in Oud-Zuid heb je de mogelijkheid om een mooiere versie van jezelf naar boven te halen. Bij deze beautysalon is het team gespecialiseerd in huidverbetering en afslanking. Door onder andere IPL, radiofrequentie en cryotherapie krijg je weer een stralende huid en zit je weer lekkerder in je vel. Daarnaast mag ontspanning uiteraard niet ontbreken. Je kunt hier dan ook genieten van een heerlijke massage, manicure of pedicure. Door middel van de nieuwste technologieën en kennis wordt bij Cryo Beauty Hub Amsterdam jouw beauty-doel behaald.
 • 0.0 0 Reviews
  Wij zijn een jong en enthousiast wellnessbedrijf en hebben onze krachten gebundeld sinds 2010. Gevestigd in Zwolle (IJsselmuiden) zitten we helemaal op onze plek, wij werken als een jong team en zoeken continu weer verbetering en uitdaging om het u als klant nog beter naar de zin te maken.
  Wat kunnen wij u bieden:
 • 0.0 0 Reviews
  Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs!
  Bij KimSalabim gaat alles om kwaliteit, creativiteit en gezelligheid. U wordt ontvangen in de huiselijke sfeer in 1 van onze salons. Onze visie: de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs!
 • 0.0 0 Reviews
  Salon Warrig is de dames en heren kapsalon die gevestigd is in Sint Pancras net boven Alkmaar. Bent u op zoek naar een professionele kapsalon waar uw wens voorop staat? Dan is Salon Warrig dé kapsalon voor u. Er wordt naar u geluisterd en u krijgt een goed persoonlijk advies zodat u altijd het kapsel krijgt dat perfect bij u past. Er wordt gestreefd naar draagbare trendy kapsels waar u zelf ook mee overweg kunt. Wij werken met meerdere exclusieve merken zodat we voor iedereen een gepast product kunnen kiezen.
  Wij werken o.a. met het haar en huidvriendelijke merk Mediceuticals. Dit merk is specifiek gericht op een gezonde hoofdhuid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen en daarom ook geschikt voor haar en hoofdhuidproblemen. Ook kunt u terecht voor de milde dierproefvrije lijnen van Trinity, verzorging en styling voor hem en haar. En onlangs hebben wij het exclusieve merk Jean Paul Mynè aan ons assortiment toegevoegd. Jean Paul Mynè heeft een prachtige lijn Oxilock Plasma, waarmee we haar tot het maximum kunnen herstellen.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Mijn naam is Wilma Strijbos.
  Sinds 1990 ben ik in het bezit van het officiële Stivas vakdiploma Schoonheidsspecialiste en heb dit in 1992 aangevuld met het diploma Stivas voortgezette opleiding. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in permanent make-up en ontharingstechnieken. Sinds 2010 ben ik PowerSlim voedingscoach.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wilt u ook een gezonde, mooie en stralende huid?
  In mijn modern ingerichte en sfeervolle salon kunt u terecht voor allerlei soorten gezichtsbehandelingen. Ik zorg voor een perfecte behandeling, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en op úw huidtype.