Kapper

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Eigenaar / master stylist Hans Beers was meer dan 20 jaar actief in de muziek- en theaterbranche voordat hij in 2005 koos voor zijn andere passie. Hij volgde opleidingen bij onder meer Sebastian Professional, de B Academy (Andy Uffels) en de SASSOON Academy (Londen). In de afgelopen jaren won hij wedstrijden in binnen- en buitenland.
  Sinds 2016 zit Hans Beers in de jury van de Wella Trend Vision, traint hij met de Sassoon trainers van Nederland en België en verzorgt hij trainingen aan professionals op locatie en in de Wella Educatie Studio te Rotterdam.
 • 0.0 0 Reviews
  Wilt u ook eens lekker ontspannen? Wij kijken samen met u naar de juiste coupe en zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt in onze stoel.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Uniqhair is een moderne kapsalon voor hem en haar in Huizen.
  Bij Uniqhair staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Vakkennis, kwaliteit en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Door onze samenwerking met Redken zijn wij gegarandeerd van regelmatige bijscholing, zodat wij op de hoogte zijn van de laatste innovaties op het gebied van haarverzorging en trends.
 • 0.0 0 Reviews
  Er zijn kapsalons die weinig last hebben van teruglopend bezoek of concurrentie in de buurt. Wat is het geheim van hun succes?
  Uiteraard een goede knipkunst, maar daarnaast is een gezellige sfeer sterk bepalend. Er wordt niet alleen meer een praatje gemaakt over het weer of de vakantieplannen, maar er is oprecht aandacht
 • 4.0 1.0 1 Review
  We zijn in 2003 gestart met Devils & Angels en nog steeds vinden we het kappersvak het mooiste vak dat er bestaat! Een afspraak bij Devils & Angels is een onvergetelijke ervaring, zeker voor je haar. Vertel ons je ideale kapsel en wij zorgen dat je het krijgt (mits je idee binnen de grenzen van de huidige haartechnologie valt).
  Weet je niet wat je wilt? Wij helpen je te ontdekken wat je mooi vindt en wat bij je past, of je nu houdt van klassiek, retro of avant-garde. Een goede coupe is de investering waard: het doet wonderen voor je imago en je humeur.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Turkse herenkapper Serkant.
  Serkant is gespecialiseerd in Turkse knip technieken; scheren inclusief nekmassage, oorhaartjes wegbranden, wenkbrauw epileren met touw .
 • 0.0 0 Reviews
  Nekx hair & beauty is een franchiseorganisatie die zelfstandige ondernemers de kans geeft met elkaar onder één dak samen te werken. Wouter is van mening dat je de beste samenwerking kunt vinden door ondernemers en medewerkers te mixen in een bedrijf. Zo kunnen in de toekomst ook anderen hun kans pakken en de stap zetten naar eigen ondernemerschap.
  Nekx hair & beauty wordt door Wouter
 • 0.0 0 Reviews
  Al 25 jaar is de salon een gevestigde naam in deze omgeving.
  Dmv trainingen, cursussen en deelname aan wedstrijden blijven wij met ons team up-to-date en streven wij dagelijks weer naar perfectie.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Jean Paul Kappers is inmiddels een begrip in Rotterdam.
  Bij Jean Paul Kappers helpen ze je graag persoonlijk, professioneel en zorgen ze ervoor dat je altijd met een glimlach weer naar buiten gaat.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  U kunt bijh ons terecht voor wassen, kleuren, knippen en styling. Ook helpen wij u om een speciale gelegenheid net dat beetje extra te geven door samen met u naar een kapsel toe te werken waar u zich lekker bij voelt. Niet voor niets wordt er vaak gezegd; ‘ als je haar maar goed zit’
  Graag tot ziens bij kapsalon het Spoor, de kapsalon met passie voor uw haar.