Kapper

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Hair2Hair
  Haar en alles wat daarbij hoort! Voor meer informatie over onze kapsalon zie: 
  www.kapsalonhair2hair.nl

 • 0.0 0 Reviews
  Restyle! Hair & Beauty
  Geverifieerd Bedrijf
  Bij Restyle! Hair & Beauty kun je terecht voor verschillende (ont)haar- en beautybehandelingen.
  Je bent al mooi, maar het team vindt dat je er nog mooier uit mag zien. Iedereen heeft recht op een momentje voor jezelf. Ze maken de natuurlijke schoonheid van jouw haar nog mooier en zichtbaarder.

 • 0.0 0 Reviews
  E-Style Haar & Zo
  Zin in een totaal nieuw kapsel? Op zoek naar die ultieme haarkleur? Genoeg van die weerbarstige krullen? Kom dan naar E-Style Haar & Zo in Dongen. Ons team beheerst alle facetten van het kappersvak: knippen, kleuren, omvormen, styling en verzorging. Dit alles in een informele, prettige en ongedwongen sfeer.
  We adviseren klanten over hun eigen persoonlijke stijl en houden daarbij rekening met de vorm van het gezicht, de leeftijd en de manier van leven. Door de trends en nieuwste kleuren intensief te volgen, bieden we onze klanten vele mogelijkheden. Uiteindelijk is mode wat je zelf mooi vindt en wat bij je past.

 • 0.0 0 Reviews
  Geurts Haarstudio
  Hoi, ik ben Werner Geurts, geboren 22 augustus 1967 te Eindhoven.
  In 1985 heb ik de opleiding tot kapper gevolgd en op 8 maart 1990 mijn eigen kapsalon gestart.

 • 0.0 0 Reviews
  Briljant Hairstyling
  Bij Briljant Hairstyling staat  u als klant centraal. Door uitbreiding van onze salon  kunnen wij  u op nog meer vlakken van dienst zijn!
  Hairstyling

 • 0.0 0 Reviews
  Suz en Zo
  Wij zijn een jong en enthousiast wellnessbedrijf en hebben onze krachten gebundeld sinds 2010. Gevestigd in Zwolle (IJsselmuiden) zitten we helemaal op onze plek, wij werken als een jong team en zoeken continu weer verbetering en uitdaging om het u als klant nog beter naar de zin te maken.
  Wat kunnen wij u bieden:

 • 0.0 0 Reviews
  Kapsalon More
  Kapsalon MoRe is een salon voor dames, heren en kinderen.
  In een gemoedelijke sfeer bied ik u een prettige behandeling met betaalbare producten, schitterende kleuren, mooie krul.

 • 0.0 0 Reviews
  Hairmoments
  Hair Moments is een Kapsalon voor dames ,heren & kinderen in Oirschot .
  Ik werk alleen op afspraak .

 • 0.0 0 Reviews
  KimSalabim
  Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs!
  Bij KimSalabim gaat alles om kwaliteit, creativiteit en gezelligheid. U wordt ontvangen in de huiselijke sfeer in 1 van onze salons. Onze visie: de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs!

 • 0.0 0 Reviews
  Salon Warrig
  Salon Warrig is de dames en heren kapsalon die gevestigd is in Sint Pancras net boven Alkmaar. Bent u op zoek naar een professionele kapsalon waar uw wens voorop staat? Dan is Salon Warrig dé kapsalon voor u. Er wordt naar u geluisterd en u krijgt een goed persoonlijk advies zodat u altijd het kapsel krijgt dat perfect bij u past. Er wordt gestreefd naar draagbare trendy kapsels waar u zelf ook mee overweg kunt. Wij werken met meerdere exclusieve merken zodat we voor iedereen een gepast product kunnen kiezen.
  Wij werken  o.a. met het haar en huidvriendelijke merk Mediceuticals. Dit merk is specifiek gericht op een gezonde hoofdhuid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen en daarom ook geschikt voor haar en hoofdhuidproblemen. Ook kunt u terecht voor de milde dierproefvrije lijnen van Trinity, verzorging en styling voor hem en haar. En onlangs hebben wij het exclusieve merk Jean Paul Mynè aan ons assortiment toegevoegd. Jean Paul Mynè heeft een prachtige lijn Oxilock Plasma, waarmee we haar tot het maximum kunnen herstellen.