Mannen

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Beauty Devotion – Natuurlijke huidverbetering
  Bij Beauty Devotion helpt Nathasja van Woudenberg zowel de man als vrouw graag op weg naar een gezonde huid. Dit hoef je namelijk niet alleen te doen!
  Alle behandelingen worden gegeven met de 100% natuurlijke producten van: Société Provençale d’Aromathérapie en Les Gavots. ‘Wat ik zo mooi vind aan dit concept is dat niet alleen je geest en lichaam tot rust komen, maar dat huidverbetering voorop staat’.

 • 5.0 1.0 1 Review
  Kaleido Skin
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.

 • 0.0 0 Reviews
  Jetzets Beauty Care
  Notice
  : Undefined index: title in

 • 0.0 0 Reviews
  Salon Saya beauty & Body Care
  Geverifieerd Bedrijf
  Aan de Kempenlaan in Amsterdam Nieuw-West vind je Salon Saya Beauty & Body Care.
  Eigenaresse Ursula Pieter is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft de opleiding tot sportinstructrice en personal trainer afgerond. Naast de werkzaamheden in de salon geeft zij groepslessen zoals Zumba en spinning.

 • 0.0 0 Reviews
  Beautysalon Stralend
  DÉ BEAUTYSALON
   GERICHT OP HUIDVERBETERING.

 • 0.0 0 Reviews
  Geurts Haarstudio
  Hoi, ik ben Werner Geurts, geboren 22 augustus 1967 te Eindhoven.
  In 1985 heb ik de opleiding tot kapper gevolgd en op 8 maart 1990 mijn eigen kapsalon gestart.

 • 0.0 0 Reviews
  Barbiera’s
  Barbiera’s Barbershop Dishoekhof 1
  Herenkapsalon Barbiera’s Barbershop is de eerste echte Barbershop in Tilburg Reeshof gerund door vrouwen. Bij Barbiera’s barbershop wordt een man ouderwets goed geknipt en geschoren. Stap binnen en beleef het. Ouderwetse vakmanschap, vintage, goede muziek met een kop koffie/thee of biertje erbij. Een plek waar een man zichzelf kan zijn en volledig aandacht en advies krijgt. Mannen zijn bij the Barbiera’s in goede handen, zij beheersen de schaar en het mes tot in finesse.

 • 0.0 0 Reviews
  Barber Dji
  Dji (Cihan) begon al op zijn 14
  e

 • 0.0 0 Reviews
  Barbershop Zuidwijk
  Barbershop Zuidwijk is gevestigd in Den Haag en is gespecialiseerd in old-school kapsels voor mannen. Denk bijvoorbeeld aan de pompadours, razor fades,  executive contours en de vele andere classics.
  Naast een perfecte kapsel kunnen klanten ook terecht voor een luxueuze hot towel shave of 

 • 0.0 0 Reviews
  Classics Barbershop Jeroen
  Welkom bij Classics Barbershop Jeroen; een klassieke barbierswinkel en herenkapsalon waar de man centraal staat.
  U kunt bij ons terecht voor een ouderwetse Italiaanse scheerbeurt, het trimmen, dan wel, scheren van de baard en snor en uiteraard voor een vers nieuw kapsel.