Massage

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  The happy living company streeft naar een gelukkig leven voor iedereen.
  Doormiddel van Massages, Acces bars, lifestyle tips en bewustwording draagt The happy living company bij aan een goed, gezond en evenwichtig leven voor lichaam en geest en voor jong en oud.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Blitzz kapsalon en schoonheidssalon; een unieke combinatie.
  Eigenaresse Margret is in 1995 begonnen als onderneemster in het kappersvak.
 • 0.0 0 Reviews
  De massagepraktijk van Ben Velberg is gevestigd in Healthcenter Lansingerland Plus in Berkel en Rodenrijs.
  Hier kan je terecht voor ontspanningsmassages en sportmassages.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Luxe klassieke schoonheidssalon in een rustige omgeving.
  Schoonheidsverzorging in combinatie met pediucurebehandeling is pure wellness.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Mijn naam is Norbert Bolluyt, van oorsprong ben ik kapper en momenteel al weer jaren werkzaam in mijn eigen beautysalon. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialist kwam ik er al snel achter dat de behandelingen die ik tijdens mijn opleiding geleerd had, niet veel meer bieden dan een fijn relaxed gevoel en een aantal dagen een zachte huid. Dit was voor mij onacceptabel. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar behandelingen en producten die meer te bieden hebben. Na lang zoeken ben ik uitgekomen bij hannah Skin Improvement te Voorthuizen. Nadat ik met hannah in contact ben gekomen ging er een wereld voor mij open. Wat blijkt? Er zijn wel degelijk behandelingen die meer bieden. Naast een relaxed gevoel en een zachte huid biedt een combinatie met hannah behandeling huidherstel en een blijvende verbetering.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan? Of heeft u last van huidproblemen als acne, eczeem of overbeharing in uw gezicht? Skin Care Middelburg biedt behandelingen met Environ skin care producten, met verbluffende resultaten op het gebied van preventie van veroudering van de huid.
  In onze schoonheidssalon krijgt u professioneel advies, want wij onderscheiden ons door onze vakopleidingen, kennis over de huid en alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering. Veel tevreden klanten gingen u al voor en zijn nog steeds enthousiast over de behandelingen, producten en resultaten van Environ. Wij verwelkomen u graag!
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wij bieden u een totaalpakket om uw welzijn te bevorderen.
  Onze wellness diensten en producten zijn niet alleen een luxe voor uw lichaam maar ook pure noodzaak om lichaam, geest en gezondheid in balans te houden
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  EVEN ALLEEN AANDACHT VOOR UZELF!
  Wanneer je bij Happy Skin in Eindhoven binnenkomt ervaart u een bijzonder gevoel van rust en ruimte. Happy Skin staat voor persoonlijke aandacht, resultaatgerichte professionele behandelingen met een optimale ontspanning en een heerlijke beleving. Je wordt altijd verder geholpen door een deskundige specialist met veel ervaring. Er wordt echt geluisterd naar jouw wensen zodat je tevreden en ontspannen de salon weer verlaat. Ontdek het zelf, je bent van harte welkom bij Happy Skin!
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Even heerlijk ontspannen? Dan bent u bij Beautybar by Linn aan het goede adres.
  Voor mij staat persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel.