Nagels

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Een eigentijdse salon met huiselijke sfeer. Dat is de beste beschrijving van Kapsalon Domestique waar u zich op uw gemak voelt. Sinds 2004 is de salon gevestigd aan de Stadskade met een uniek uitzicht op het Apeldoorns kanaal. Kapsalon Domestique is een totaalsalon, naast de reguliere behandelingen die u in iedere kapsalon aantreft, bieden we u een aantal specials aan zoals make-up advies, een gala- of bruidskapsel.
  Het professionele team adviseert u graag over uw coupe, make-up en verzorging. Gemiddeld beschikken we over 20 jaar ervaring. Met deze ervaring zetten we uw persoonlijke stijl om in de coupe die bij u past.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Luxe klassieke schoonheidssalon in een rustige omgeving.
  Schoonheidsverzorging in combinatie met pediucurebehandeling is pure wellness.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wij bieden u een totaalpakket om uw welzijn te bevorderen.
  Onze wellness diensten en producten zijn niet alleen een luxe voor uw lichaam maar ook pure noodzaak om lichaam, geest en gezondheid in balans te houden
 • 0.0 0 Reviews
  Kapsalon ’t Knipboetje wordt gerund door Mascha Lugtig, een zeer ervaren all-round dames- en herenkapster. Regelmatig laat Mascha zich door het huismerk L’Oreal Professional bijscholen, zodat zij op de hoogte is van je laatste trends, zowel qua kleur als de nieuwste modellen en technieken.
  Bij uw eerste bezoek aan de kapsalon maakt Mascha een analyse van uw haar, waardoor uiteindelijk, met gebruikmaking van de juiste producten, een schitterend eindresultaat bereikt zal worden. Ook voor een vrijblijvend advies kunt u bij ’t Knipboetje terecht.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  EVEN ALLEEN AANDACHT VOOR UZELF!
  Wanneer je bij Happy Skin in Eindhoven binnenkomt ervaart u een bijzonder gevoel van rust en ruimte. Happy Skin staat voor persoonlijke aandacht, resultaatgerichte professionele behandelingen met een optimale ontspanning en een heerlijke beleving. Je wordt altijd verder geholpen door een deskundige specialist met veel ervaring. Er wordt echt geluisterd naar jouw wensen zodat je tevreden en ontspannen de salon weer verlaat. Ontdek het zelf, je bent van harte welkom bij Happy Skin!
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Even heerlijk ontspannen? Dan bent u bij Beautybar by Linn aan het goede adres.
  Voor mij staat persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Zonnestudio
  Beauty by Sunfashion beschikt over 7 zonne cabines! Aan de hand van een huidanalyse kunnen wij u adviseren welke zonnebank voor u geschikt is. Zo is er voor elk huidtype een zonnebank beschikbaar. Natuurlijk zijn we de eerste keer extra voorzichtig met uw huid. Het zonadvies wordt aangepast naarmate u vaker komt.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Vip Hair & Beauty is opgericht in 2009 door Ania. VIP is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Beauty & Hair Salons van Leiden.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Eszentials is dé schoonheidssalon waarbij ontspanning en huidverbetering samenkomen.
  U kunt bij Eszentials terecht voor professionele behandelingen gericht op huidverzorging, huidverbetering en wellness.
 • 0.0 0 Reviews
  Als je bij mij een behandeling wilt ondergaan is het natuurlijk belangrijk dat je een beetje weet wie je behandeld en wat je precies kunt verwachten.
  Ik ben Laura Joyce Hunt, geboren op 4 mei 1989 in Cork Ierland. Op jonge leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd en ben opgegroeid in Brabant, sinds een aantal jaren ben ik woonachtig in Enschede. Hier is ook mijn behandelruimte gevestigd, maar het is ook geen enkel probleem om behandelingen op locatie te doen.