Ontharen

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.
 • 0.0 0 Reviews
  Een eigentijdse salon met huiselijke sfeer. Dat is de beste beschrijving van Kapsalon Domestique waar u zich op uw gemak voelt. Sinds 2004 is de salon gevestigd aan de Stadskade met een uniek uitzicht op het Apeldoorns kanaal. Kapsalon Domestique is een totaalsalon, naast de reguliere behandelingen die u in iedere kapsalon aantreft, bieden we u een aantal specials aan zoals make-up advies, een gala- of bruidskapsel.
  Het professionele team adviseert u graag over uw coupe, make-up en verzorging. Gemiddeld beschikken we over 20 jaar ervaring. Met deze ervaring zetten we uw persoonlijke stijl om in de coupe die bij u past.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wilt u ook een gezonde, mooie en stralende huid?
  In mijn modern ingerichte en sfeervolle salon kunt u terecht voor allerlei soorten gezichtsbehandelingen. Ik zorg voor een perfecte behandeling, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en op úw huidtype.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Bij Klaske 4 Total beauty kunt u terecht voor uw haar, beauty en zonnebank.
  Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze salon in Drogham.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Luxe klassieke schoonheidssalon in een rustige omgeving.
  Schoonheidsverzorging in combinatie met pediucurebehandeling is pure wellness.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan? Of heeft u last van huidproblemen als acne, eczeem of overbeharing in uw gezicht? Skin Care Middelburg biedt behandelingen met Environ skin care producten, met verbluffende resultaten op het gebied van preventie van veroudering van de huid.
  In onze schoonheidssalon krijgt u professioneel advies, want wij onderscheiden ons door onze vakopleidingen, kennis over de huid en alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering. Veel tevreden klanten gingen u al voor en zijn nog steeds enthousiast over de behandelingen, producten en resultaten van Environ. Wij verwelkomen u graag!
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wij bieden u een totaalpakket om uw welzijn te bevorderen.
  Onze wellness diensten en producten zijn niet alleen een luxe voor uw lichaam maar ook pure noodzaak om lichaam, geest en gezondheid in balans te houden
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  EVEN ALLEEN AANDACHT VOOR UZELF!
  Wanneer je bij Happy Skin in Eindhoven binnenkomt ervaart u een bijzonder gevoel van rust en ruimte. Happy Skin staat voor persoonlijke aandacht, resultaatgerichte professionele behandelingen met een optimale ontspanning en een heerlijke beleving. Je wordt altijd verder geholpen door een deskundige specialist met veel ervaring. Er wordt echt geluisterd naar jouw wensen zodat je tevreden en ontspannen de salon weer verlaat. Ontdek het zelf, je bent van harte welkom bij Happy Skin!
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Even heerlijk ontspannen? Dan bent u bij Beautybar by Linn aan het goede adres.
  Voor mij staat persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Zonnestudio
  Beauty by Sunfashion beschikt over 7 zonne cabines! Aan de hand van een huidanalyse kunnen wij u adviseren welke zonnebank voor u geschikt is. Zo is er voor elk huidtype een zonnebank beschikbaar. Natuurlijk zijn we de eerste keer extra voorzichtig met uw huid. Het zonadvies wordt aangepast naarmate u vaker komt.