Ontharen

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Kaleido Skin
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.

 • 0.0 0 Reviews
  Cintia’s Beauty & Lifestyle
  Cintia’s Beauty&Lifestyle biedt een keur aan behandelingen op het gebied van verzorging en huidverbetering. In 2015 begonnen met vooral harsen en het verzorgen van nagels, is de op loopafstand van Winkelcentrum Zuidplein gevestigde salon gaandeweg uitgebreid met verschillende diensten, zoals permanent ontharen (IPL), tanden bleken, cavitatie en microdermabrasie.
  Door haar jarenlange ervaring in het geven van schoonheidsbehandelingen staat eigenaresse Cintia Soares garant voor de juiste adviezen en persoonlijke aandacht, zich bewust dat iedere cliënt uniek is en eigen wensen heeft. Intussen heeft de salon zelfs een ruimte speciaal voor haarverzorging, 

 • 0.0 0 Reviews
  Renata’s Beautycenter
  Bij Renata’s Beautycenter in Soest vind je alles onder één dak. Het aanbod strekt zich uit van gezichts- en lichaamsbehandelingen, definitief ontharen door middel van Elos, massages tot microdermabrasie en pedicure behandelingen.
  De schoonheidsspecialisten hebben allemaal hun eigen specialisme en werken met de merken La Colline, Cell FusionC en Dr. Murad.

 • 0.0 0 Reviews
  PerCuraA
  Percuraa staat voor persoonlijke verzorging. Verzorging die ieder graag wenst voor het welbehagen in je dagelijkse doen en laten. U kunt terecht voor voet- schoonheidsbehandelingen, een heerlijke rugmassage of een lichaamsmassage voor het echte Well- being, hotstone massage of een uitgebreide Spa voetbehandeling.
  Percuraa werkt met het gerenomeerde merk Diego Dalla Palma uit Italië. Onze huid staat dagelijks onder invloed van uitlaatgassen, weersomstandigheden en werkomgeving. Ook stress en lichaamlijke gesteldheid hebben hier invloed op.

 • 0.0 0 Reviews
  City Wax
  Citywax aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is gericht op vrouwen van alle leeftijden die af willen van ongewenste haargroei.
  Het team streeft continu naar kwaliteit en professionaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in de Brazilian wax maar modelleren ook de perfecte wenkbrauwen op oosterse wijze met touw.

 • 0.0 0 Reviews
  Beautysalon Stralend
  DÉ BEAUTYSALON
   GERICHT OP HUIDVERBETERING.

 • 0.0 0 Reviews
  Le Salon Jeanette
  Geverifieerd Bedrijf
  Schoonheidssalon Le Salon Jeannette is een kleine, sfeervolle, 
  professionele schoonheidssalon waar u terecht kunt voor vele ontspannende gezichtsbehandelingen, pedicurebehandelingen, microdermabrasiebehandelingen, 

 • 0.0 0 Reviews
  Restyle! Hair & Beauty
  Geverifieerd Bedrijf
  Bij Restyle! Hair & Beauty kun je terecht voor verschillende (ont)haar- en beautybehandelingen.
  Je bent al mooi, maar het team vindt dat je er nog mooier uit mag zien. Iedereen heeft recht op een momentje voor jezelf. Ze maken de natuurlijke schoonheid van jouw haar nog mooier en zichtbaarder.

 • 0.0 0 Reviews
  Schoonheidssalon Loes Crooijmans
  Bij ons kunt u terecht voor:
  schoonheidsbehandelingen

 • 0.0 0 Reviews
  Huidstudio Harlingen
  Onze huidstudio biedt het beste op het gebied van schoonheidsverzorging, huidverbetering, huidaandoeningen, huidproblemen en anti-aging behandelingen.
  Wij geven aangepast huidadvies met betrekking tot behandelingen, thuisproducten en voedingssuplementen, want samen kunnen we het best mogelijke resultaat behalen!