Overig

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Eigenaar / master stylist Hans Beers was meer dan 20 jaar actief in de muziek- en theaterbranche voordat hij in 2005 koos voor zijn andere passie. Hij volgde opleidingen bij onder meer Sebastian Professional, de B Academy (Andy Uffels) en de SASSOON Academy (Londen). In de afgelopen jaren won hij wedstrijden in binnen- en buitenland.
  Sinds 2016 zit Hans Beers in de jury van de Wella Trend Vision, traint hij met de Sassoon trainers van Nederland en België en verzorgt hij trainingen aan professionals op locatie en in de Wella Educatie Studio te Rotterdam.
 • 0.0 0 Reviews
  Nekx hair & beauty is een franchiseorganisatie die zelfstandige ondernemers de kans geeft met elkaar onder één dak samen te werken. Wouter is van mening dat je de beste samenwerking kunt vinden door ondernemers en medewerkers te mixen in een bedrijf. Zo kunnen in de toekomst ook anderen hun kans pakken en de stap zetten naar eigen ondernemerschap.
  Nekx hair & beauty wordt door Wouter
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Mode, fashion en creativiteit, het juiste gevoel, niet recht toe recht aan, kort op de trends, precies passend in deze tijd, inspiratie zoeken bij shows, workshops en festivals. Op en top passie voor het vak. Professioneel ondersteund door topmerken in de haarverzorging. Beleving vertaald in een uniek concept. Dat is COEF
  Bij Coef Concept Store beleef je trends en mode vertaald in een conceptstore met vooruitstrevende kappers, schoenen en lifestyle artikelen. Je vindt er merken zoals Filling Pieces, G-shock, Buddha to Buddha, Nike, Adidas en Casio. De hairdressers van Coef combineren hun eigen stijl met de trends van deze tijd om tot een eigentijds resultaat te komen.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  U kunt bij Sinne vitaal, praktijk voor manuele therapie terecht voor behandelingen die u helpen zowel mentaal als fysiek in balans te komen.
  Door een holistische aanpak van “lichamelijke klachten” die effectief blijkt herstellen we vaak snel de balans zo dat u uw lijf zelf weer als prettig gaat ervaren.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  In mijn studio bied ik de kritische vrouwen en mannen een concept voor optimale huidverzorging op natuurlijke basis.
  Mijn specialistes en ik stellen ons als doel “Je zelfvertrouwen te vergroten”. Wij laten je natuurlijke schoonheid boven komen, elke dag, elk moment. Dit doen wij in een heerlijke ontspannen omgeving.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Een schoonheidssalon in hartje Amsterdam.
  A Beauty Salon in the heart of Amsterdam • waxing • pedicure • manicure • laser hair removal • facials • massages • eyebrow threading •
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Even ontsnappen aan de drukte van alledag. Dat kan bij THE SPA!
  Geniet van onze facial treatments, massages, bodywraps, pedicure en manicure of een vers sapje aan onze juicebar.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Elke vrouw van tegenwoordig wil er graag elk moment van de dag er perfect en mooi en verzorgd uit zien.
  Met gewone make-up bereik je dit wel, maar het loopt vaak uit.
 • 0.0 0 Reviews
  Wij staan iedere dag gepassioneerd te werken met veel plezier. Onze missie is om de procedures en mogelijkheden bij Eleganza te laten aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Alle aangeboden behandelingen zijn niet alleen gebaseerd op kennis en ervaring, maar het komen uit ons hart en ziel.
  Wij staan voor u klaar om uw een prettige en fijne ervaring te geven bij elke behandeling, zelfs de minder plezierige. Eleganza streeft naar kwaliteit, maar ook naar uw tevredenheid. Het is belangrijk voor ons dat u zicht thuis voelt bij Eleganza, dat elke behandeling in een comfortabele, betrouwbare en huiselijke omgeving plaatsvindt. Wij hopen dat als u behoefte hebt aan een beauty ervaring of een ontspanningsbehandeling of dat u een ervaring cadeau wilt geven, dat u dan aan Eleganza denkt.