Overig

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Bij Kaleido Skin staan huidverbetering én wellness centraal. Het een hangt namelijk nauw samen met het ander: is je lichaam of geest niet in balans, dan zie je dat vaak meteen aan je huid. Kaleido Skin kijkt verder dan je huid. Door middel van een gedegen intake, een op maat gemaakt behandelplan en de juiste producten wordt het beste uit jouw huid gehaald. Na een behandeling ben je weer totaal zen en zal je huid weer heerlijk schoon, zacht en fris aanvoelen.
  Kaleido Skin is gespecialiseerd in huidverbeterende massage en biedt naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook brow treatments, visagie, workshops, diverse soorten massage en reiki aan. Er wordt gewerkt met de producten van Eve Taylor en KLAPP.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  The happy living company streeft naar een gelukkig leven voor iedereen.
  Doormiddel van Massages, Acces bars, lifestyle tips en bewustwording draagt The happy living company bij aan een goed, gezond en evenwichtig leven voor lichaam en geest en voor jong en oud.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Wij bieden u een totaalpakket om uw welzijn te bevorderen.
  Onze wellness diensten en producten zijn niet alleen een luxe voor uw lichaam maar ook pure noodzaak om lichaam, geest en gezondheid in balans te houden
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Marlissa is eigenaresse van Beauty Avenue.
  Sinds 2011 is zij een gediplomeerd Allround Kapster.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  EVEN ALLEEN AANDACHT VOOR UZELF!
  Wanneer je bij Happy Skin in Eindhoven binnenkomt ervaart u een bijzonder gevoel van rust en ruimte. Happy Skin staat voor persoonlijke aandacht, resultaatgerichte professionele behandelingen met een optimale ontspanning en een heerlijke beleving. Je wordt altijd verder geholpen door een deskundige specialist met veel ervaring. Er wordt echt geluisterd naar jouw wensen zodat je tevreden en ontspannen de salon weer verlaat. Ontdek het zelf, je bent van harte welkom bij Happy Skin!
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Vip Hair & Beauty is opgericht in 2009 door Ania. VIP is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Beauty & Hair Salons van Leiden.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Eigenaar / master stylist Hans Beers was meer dan 20 jaar actief in de muziek- en theaterbranche voordat hij in 2005 koos voor zijn andere passie. Hij volgde opleidingen bij onder meer Sebastian Professional, de B Academy (Andy Uffels) en de SASSOON Academy (Londen). In de afgelopen jaren won hij wedstrijden in binnen- en buitenland.
  Sinds 2016 zit Hans Beers in de jury van de Wella Trend Vision, traint hij met de Sassoon trainers van Nederland en België en verzorgt hij trainingen aan professionals op locatie en in de Wella Educatie Studio te Rotterdam.
 • 0.0 0 Reviews
  Nekx hair & beauty is een franchiseorganisatie die zelfstandige ondernemers de kans geeft met elkaar onder één dak samen te werken. Wouter is van mening dat je de beste samenwerking kunt vinden door ondernemers en medewerkers te mixen in een bedrijf. Zo kunnen in de toekomst ook anderen hun kans pakken en de stap zetten naar eigen ondernemerschap.
  Nekx hair & beauty wordt door Wouter
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  Mode, fashion en creativiteit, het juiste gevoel, niet recht toe recht aan, kort op de trends, precies passend in deze tijd, inspiratie zoeken bij shows, workshops en festivals. Op en top passie voor het vak. Professioneel ondersteund door topmerken in de haarverzorging. Beleving vertaald in een uniek concept. Dat is COEF
  Bij Coef Concept Store beleef je trends en mode vertaald in een conceptstore met vooruitstrevende kappers, schoenen en lifestyle artikelen. Je vindt er merken zoals Filling Pieces, G-shock, Buddha to Buddha, Nike, Adidas en Casio. De hairdressers van Coef combineren hun eigen stijl met de trends van deze tijd om tot een eigentijds resultaat te komen.
 • 0.0 0 Reviews
  Geverifieerd Bedrijf
  U kunt bij Sinne vitaal, praktijk voor manuele therapie terecht voor behandelingen die u helpen zowel mentaal als fysiek in balans te komen.
  Door een holistische aanpak van “lichamelijke klachten” die effectief blijkt herstellen we vaak snel de balans zo dat u uw lijf zelf weer als prettig gaat ervaren.