Spa & Sauna

Resultaten gevonden

 • 0.0 0 Reviews
  Perfect Skin & Beauty
  Notice
  : Undefined index: title in

 • 0.0 0 Reviews
  Touchez Salon voor totaal balans
  Notice
  : Undefined index: title in

 • 0.0 0 Reviews
  Beauté Du Monde
  waar wij u graag kennis laten maken met de diverse behandelingen die we te bieden hebben.
  Of het nu gaat om permanente ontharing, een niet chirurgische facelift, een algehele huidverbetering of onze specialiteit; het aan brengen van permanente make-up.

 • 0.0 0 Reviews
  Skin Care Middelburg
  Geverifieerd Bedrijf
  Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan? Of heeft u last van huidproblemen als acne, eczeem of overbeharing in uw gezicht? Skin Care Middelburg biedt behandelingen met Environ skin care producten, met verbluffende resultaten op het gebied van preventie van veroudering van de huid.
  In onze schoonheidssalon krijgt u professioneel advies, want wij onderscheiden ons door onze vakopleidingen, kennis over de huid en alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering. Veel tevreden klanten gingen u al voor en zijn nog steeds enthousiast over de behandelingen, producten en resultaten van Environ. Wij verwelkomen u graag!

 • 0.0 0 Reviews
  Marjan Martens Totaalcosmetique
  Geverifieerd Bedrijf
  Welkom bij Marjan Martens Totaalcosmetique, lichaamsverzorging van top tot teen. Al sinds 1990 zijn wij gevestigd in Hoogvliet, en kunt u zich bij ons laten verwennen door lekker te genieten van een schoonheidsbehandeling, een pedicure, een manicure, de collageenbank of de sauna. Een nieuwe coupe of een coole kleur?
  Met ruim 25 jaar ervaring en onze resultaat gerichte behandelingen, zullen wij ervoor zorgen dat u in onze salon ervaart, dat de eerste stap gezet is naar een mooie gezonde en stralende huid.

 • 0.0 0 Reviews
  Sauna Keizer
  Geverifieerd Bedrijf
  Voor een gevoel van ontspanning, rust en gezelligheid?
  Al 45 jaar is Sauna Keizer een begrip in Oldenzaal en wijde omgeving. Naast de diverse sauna’s, een whirlpool, grote infrarood-cabine, stoomcabine, binnenbad, buitenbad met ligweide, tv-ruimte en ontspanningsruimte met open haard hebben wij ook een restaurant met uitgebreide kaart.

 • 0.0 0 Reviews
  The Spa
  Geverifieerd Bedrijf
  Even ontsnappen aan de drukte van alledag. Dat kan bij THE SPA!
  Geniet van onze facial treatments, massages, bodywraps, pedicure en manicure of een vers sapje aan onze juicebar.

 • 0.0 0 Reviews
  Droomhaar & Beauty
  Onze klanten met een gepaste coupe en kleur uit de kappersstoel te laten komen, met een goed advies over de thuis verzorging en syling. In de Beauty salon wil Chantal graag samen met jouw je huid verbeteren en laten stralen met een goed advies over de juiste thuis verzorging voor je huid.
  Op de begane grond bevindt zich onze kapsalon. In onze salon staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, wij nemen de tijd voor je, luisteren en geven advies.

 • 0.0 0 Reviews
  Thermen en Beauty Zeeland
  Prachtig gelegen temidden van de waterpartijen en het groen van het natuurrecreatiepark Westduin in Vlissingen,  bevindt zich Thermen & Beauty Zeeland.
  Achter de gevel van Scandinavisch hout bevindt zich een modern wellnessbedrijf. U kunt zich onderdompelen in de rust die kenmerkend is voor de oorsprong van de Scandinavische saunacultuur.

 • 0.0 0 Reviews
  Vitality Schoonheidssalon Amsdterdam
  Notice
  : Undefined index: title in