Van donkerblond en halflang naar een asblonde bob

Eens in de zoveel tijd is het weer zover: tijd voor een ander kapsel. Niet dat ik rigoureus de schaar in mijn haar laat zetten, maar meestal is het dan wel weer tijd voor iets anders.

Deze keer zat ik in de stoel bij Kapsalon Trenz en ging ik van mijn (vrij standaard) halflange donkerblonde coupe naar een asblonde bob.

Pinterest first

Na wekenlang speuren op Pinterest en 244 voorbeeldfoto’s verder wist ik wat ik wilde: een asblonde bob. Mijn voorliefde voor blond haar speelde weer op, en ondanks dat alle vrouwen hun haar massaal in de lowlights en donkere verf zetten ging ik juist voor het tegenovergestelde. Lekker fris, zacht en licht.

Over Kapsalon Trenz

Aangezien het gebied ‘Overig Groningen’ (stad en noordelijke en zuidelijke gemeentes) in 2018 zo’n 535 kappers tellen, zijn er mogelijkheden genoeg. Ik ging deze keer naar Kapsalon Trenz, onderdeel van Trenz & Tasty. De kapsalon heeft namelijk ook een gedeelte waar je van een heerlijke kop koffie met wat lekkers kunt genieten, een schoonheidssalon en pedicure en er wordt tevens ondersteuning geboden aan mensen die het ‘Cambridge Weight Plan’ uitvoeren. Echt een totaalaanbod dus!

Balmain producten en een lading zilverfolie

Aangezien ik mijn haar al vaker had geverfd, had ik me al voorbereid op een lange zit (wat ik zeker niet erg vindt). Toch viel het reuze mee. Binnen twee uur stond ik weer buiten, met een lange bob, een hele hoop highlights en een asblonde toner. Ohja: en ook nog gestyled met heerlijke haarproducten van Balmain.  

Ik gaf bij Margriet, de kapster, aan dat ik graag een lange bob wilde, met een assige tint. We bespraken mijn Pinterest voorbeelden uitgebreid, maar al gauw wist ze wat haar te wachten stond. Een lading aan zilverfolie later zaten er een hele hoop blonde highlights in. Met zilvershampoo en conditioner werd het uitgespoeld en ook de as kleurige toner werd erin gezet. Tenslotte werd mijn haar met onder andere de ‘sea salt spray’ en ‘volume spray’ van Balmain gestyled. Heerlijke producten die mijn haar meer structuur en volume gaven dan ik ooit had gehad.

Je hoort het: ik ben zeker positief verrast. Fijne service, snelle behandeling en een super mooi resultaat!

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.